Komentáře k předešlým akcím z roků 2010, 2009 a 2008. Krátce k historii kapely zde.

28.12.08
V sobotu jsme poprvé hráli v A.C.W. Saloonu v Kollárově ulici v Plzni. Místo country od nás publikum slyšelo tradiční rock´n´roll, ale nevypadalo to, že by to někomu vadilo. Klub má skvělou westernovou atmosféru a v příštím roce si tam určitě zase zahrajeme.

07.12.08
Ve čtvrtek jsme hráli v klubu Limonádový Joe, bylo úplně narváno a bylo to moc fajn až na jednoho pána, který si umanul hrát v každé pauze na naše bicí. V klubu se konal večírek jazykové školy a na jejich přání před námi hrálo Duo Šarm, kteří představili největší hity Evy a Vaška. Nepražáci Ondra, Marek a Honza přespali v Praze, protože hned druhý den jsme hráli na Setkání Beatlemaniků v Kulturním domě Vltavská. Kromě nás tam ještě byl: Bluemoon, Pangea, Brutus a Blackbird Honzy Vytáska. Hráli jsme až poslední, takže jsme si čekání krátili například poslechem třikrát zahrané Yesterday a podobně. Honza si ustlal v šatně, ale naštěstí se nám ho před vystoupením podařilo vzbudit.

08.11.08
V pátek jsme hráli v nově vytvořeném Malém sále kulturního domu KOS v Konstantinových Lázní. Koncert pořádalo občanské sdružení Živá ves pod vedením big beatového starosty Karla Týzla. Sáleček se brzo naplnil, publikum bylo spíš starších ročníků, ale o to víc si při poslechu a tanci staré muziky lebedili. Bohužel jsme ze začátku museli hrát dost potichu, ale postupem večera jsme stále víc točili volume doprava a na konci došlo i na All Right Now.

24.10.08
Ve čtvrtek jsme byli v klubu Limonádový Joe. Bubeník hrál poprvé na nových praktikáblech, takže už mu bicí nepadaly z pódia jako obvykle. Měli jsme zcela plno, zvukař tentokrát nebyl, ale zvuk jsme měli velmi hutný. Publikum se dobře bavilo a chtělo přídavky. Letos asi nejlepší Limonádník a jeden z nejlepších koncertů v tomhle roce (zatím).

19.10.08
V neděli 19.10. jsme po nutné pauze pokračovali v nahrávání našeho CD. Tentokrát jsme dodělávali vokály, saxofon a perkuse, takže už by tam mělo být vše, co tam být má. Pavle díky! Už to zbývá jenom všechno namixovat, nahalit, přidat efekty...a znova to nechat nahrát někým jiným.

03.10.08
Ve středu 1.10. jsme po delší době zahráli v Music baru Anděl (ex Šantán) v Plzni. Ze strany publika byla poměrně malá účast, ale o to lepší atmosféra. Zvuk jsme měli velice hutný, o což se postaral jako vždy výborný zvukař Jarda, basa duněla až na plzeňském náměstí. Kolem půlnoci se dovnitř nahrnulo asi sto lidí, ale to už jsme pomalu končili. Možná na to za dveřmi klubu čekali, tak snad příště.

27.9.08
Ve středu jsme po prázdninách opět zahráli ve Velmi Jemném Klubu Limonádový Joe. Velice se to vydařilo, další Limonádník bude ve čtvrtek 23.10.08

21.9.08
V sobotu jsme hráli na zakončení závodu Lhota Trophy. O co při takovém závodu běží a jaká jsou pravidla nám vysvětlil jeden z účastníků až během večera. Akce se parádně rozjela, na pódium lítaly dámské kalhotky a zazpíval si s námi jeden ze členů kapely And The End. Pokud byste se příště chtěli tohoto klání osobně zúčastnit mrkněte na http://10.lhotatrophy.net.

14.9.08
Ve Starém Sedlišti byla ukrutná zima. Konala se zde svatební párty pro asi 300 hostů a protože by se dovnitř všichni nevešli, muselo se hrát venku. Jinak to bylo ale moc pěkný (nevěsta taky).

6.9.08
Koncert v Music Baru Anděl se bude konat 1.října!

27.8.08
V současné době se připravujeme na nahrávání autorského CD.

17.8.08
V Kolinci byla zima, přesto jsme se zahřáli.

The Shower - Oldies Revival Band | 50s & 60s Rock'n'roll | Koncerty | Kontakt | Email