Komentáře k předešlým akcím z roků 2010, 2009 a 2008. Krátce k historii kapely zde.
15.12.10
Také letos jsme zahráli na již 17. Celorepublikovém setkání Beatlemaniaků, které se tento rok konalo v našem domovském klubu Limonádový Joe. Byli jsme představeni jako pražská kapela, což jsme přešli bez připomínek, naštěstí jsme hráli jako první, takže nazvučení bylo vcelku ok, horší to měly kapely po nás. Krom nás vystoupily beatles revivalové kapely Glass Onion a Chrobáci. Zde malá reportáž.
Druhý den jsme hráli na Maturitním plese gymnázia v Měšťanské Besedě v Plzni. Zvukař nám udělal perfektní zvuk, maturanti se tvářili spokojeně a my také protože jsme končili o půlnoci, kdy nastupovala další kapela.
5.12.10
V sobotu jsme zahráli v pražském hotelu Belvedere na koncertě pro Mikiho Volka. Na jeho počest jsme hráli v černých brýlích a publiku vystřihli píseň Zloděj Dobytka. Vedle nás vystoupily legendy české rock´n´rollové scény: Bobek, Sedláček, Chrastina, Sodoma, Pilař a mnoho dalších. Na Ondrovo kytarový aparát hrál Petr Janda, Karel Kahovec a Jiří Laurent (kytarista Olympiku v éře Mikiho Volka). Celý koncert se velmi vydařil, myslím, že král českého rokenrolu by měl radost.
25.10.10
Čtvrteční koncert v klubu Limonádový Joe se opět vydařil. Lidí přišlo mnoho, velkou podporu jsme měli i z řad klatovských fanoušků. Nebyl přítomen saxofon, takže došlo i na dříve hrané pecky hlavně od Chucka Berryho, Beatles a Rolling Stones. O víkendu v sobotu jsme po delší době zahráli v plzeňském ACW Saloonu tentokrát v plném složení.
12.10.10
Poslední akce na klatovské Střelnici byla celkem divoká. Kolem 22 hodiny se do clubu nahrnuli zřejmě všichni, co přislíbili účast na facebooku a rázem se sál proměnil v tančící dav. Skvělá atmosféra gradovala stejně jako hlasitost úderů našeho bubeníka Petra. Kolem půlnoci byl třem dívkám parket zřejmě nepostačující a tak vylezly po žebříku na malý plácek nad podiem, kde ukazovaly svůj taneční um. Trošku opocení, trošku hluší, ale hlavně spokojeni s vysokou návštěvností jsme končili hodinu po půlnoci.
01.10.10
Co dodat ke včerejšímu návratu do Velmi Jemného Klubu? Snad jen to, že to fakt stálo za to, protože dorazil velký počet fandů oldies a stálých návštěvníků. Přes počáteční problémy se zvukem jsme museli následně přiložit pod kotel Chucka Berryho a zanedlouho se všude povalovaly odhozené svršky. Večer to byl Velmi vydařený a potvrdilo se, že v Praze je blaze.
16.08.10
Poslední dva letní koncerty se nesly v podobné atmosféře jako předešlé letní akce.
Na prvním vystoupení Ondra nažhavil své nové lampy Fender a při detailnějším pohledu na něj bylo vidět, že se rozsvítil i on sám. Na klatovském náměstí se tentokrát sešlo mnohem více publika než minule a bylo rovněž složené i z rodinných příslušníků členů kapely. Potěšili jsme tedy babičky, maminky a další přátelé z našeho rodiště.
Sobotní Hudební pergola v lázeňském městečku (zde krátký digizáznam) byla rovněž velmi příjemná a zrekreované publikum si žádalo i naše nové cd Best Of. Naše zásoby se ale za posledních několik vystoupení tak ztenčily, že jsme museli žádat o adresy a cd všem dodatečně rozeslat pomocí kurýra Dnes podáte, zítra dodáme. Děkujeme panu starostovi Konstantinových Lázní za pozvání - opět skvělá akce! Díky.
07.06.10
Tuto sobotu jsme byli účastni na multižánrovém festivalu U Pramene v Konstantinových Lázních. Počasí festivalu dopřálo fajnovou atmosféru a tak i my jsme mohli pod otevřeným nebem doplnit hudební program v lázeňském městečku. Byla to fajnová akce.
16.05.10
V pátek jsme po delší době opět zahráli na večírku Rotary klubu v Klatovech a to zejména pomalejší kousky. Večírek v hotelu Centrál skončil hodinu po půlnoci. V sobotu jsme pokračovali ve westernovém A.C.W. Saloonu, kam dorazili plzenští fandové. V průběhu večera tedy musel zaznít i Johnny Cash. Oba večery se vydařily a byly doprovázeny dobrou náladou naší i publika.
07.05.10
Čtvrteční vystoupení ve Velmi Jemném klubu bylo vydařené zejména díky křišťálově čistému zvuku a díky dívčímu publiku, které okrašlovalo taneční parket. Takže nejen návštěvníci akce, ale i my jsme si mohli užít letní atmosféry hlavně díky teplotě v klubu a šatstva některých dívek. Návrat do Klatov pak byl ve znamení únavy.
16.04.10
V pátek 16. dubna jsme pokřtili naše CD Best Of na Rock´n´roll party v Praze v Radosti. Kmotrem alba nebyl nikdo jiný než Pavel Sedláček - legenda českého rock´n´rollu. Poté, co jsme odehráli svůj blok, se slova ujal Vašek Kotrch a pozval na pódium Pavla Sedláčka, který CD pokřtil tradičně šampaňským a pak s námi netradičně zazpíval Jailhouse Rock. Kdo chce mít doma naše bestofní cédéčko, může si ho zakoupit během koncertu kapely nebo si o něj napsat na: arch.cerny@seznam.cz.
12.04.10
V sobotu jsme hráli na svatební párty v Dolních Počernicích v sále Hotelu Svornost. Přítomen nebyl saxofon, takže jsme oprášili starší hity. Po klidnějším úvodu se svatebčané rozjeli a na konec jsme museli přidávat jednu sérii.
Srdečně zveme všechny pražské fanoušky tento pátek na Rock´n´roll party, kde proběhne křest nového cd BEST OF!
09.04.10
Na webu je nově spuštěn informační RSS kanál. Všichni fandové, kteří používají prohlížeč Mozilla Firefox nebo RSS čtečku, tak mají možnost snadněji sledovat aktuality na našem webu. Pro odebírání aktualit stačí kliknout na tento odkaz nebo RSS ikonu umístěnou v řádku adresy.
25.03.10
V úvodu středečního koncertu byl v HiFi clubu slyšet průřez tvorbou skupiny LAIK. Publikum tedy bylo připravené na naše tvrdší kousky a v první pětce tak mohla zaznít i Louie, Louie. Na pódiu nám bylo dopřáno hlasitosti, takže kapela přišla o zbytek sluchu, který začátkem večera ještě měla. Jediný kdo neohluchl byl náš imaginární spoluhráč na saxofon, který byl celou dobu marně očekáván. Děkujeme všem, co dorazili a vytvořili fajn atmosféru.
07.03.10
Letošní první koncertní trojboj startoval ve čtvrtek v Praze v Limonádovém Joe, pokračoval pátečním A.C.W. Saloonem v Plzni a cíl byl v sobotu v Klatovech na Střelnici. Jak jsem se blížili k rodným Klatovům koncerty byly čím dál vydařenější, Střelnice byla jedna z nejlepších. Mnoho lidí u nás poptávalo naše připravované CD, tak vězte že při příští šňůře již bude k dostání.
14.2.10
Tento víkend byl opět využit k dokončení nového CD. V sobotu se na výsledném zvuku podílel Pepa s Ondrou. Stihlo se domixnout devět kousků.A během romantické valentýnské neděle se nemohli věnovat svým polovičkám Pepa a tentokrát i Marek, kdy se stihl zbytek. A velký dík opět patří Pavlu Bromovi za skvělý přístup a báječnou atmosféru dotvořenou vtipy o muzikantech.
3.2.10
První letošní Limonádový Joe se vyvedl, neboť se dostavilo mnoho lidí a bylo zde vidět i tváře z minulých koncertů.
O víkendu jsme pak zahráli v kavárně kulturního domu Družba v Klatovech na Plese pekáren a cukráren KT. Pekaři to poměrně slušně rozjížděli a my jsme po delší době přehráli skoro celý repertoár, protože ples končil až ve tři ráno. Během poslední série saxofoňák usnul, ale podařilo se nám ho vzbudit, aby s námi dal ještě dvě písně.
23.1.10
Minulý víkend jsme dotočili, až je to neuvěřitelné, všechny hlavní i doprovodné zpěvy. Honza dotočil zbývající saxofony a celkem to tedy dává 20 rocknrollových a oldies pecek. Placka bude co nevidět.
10.1.10
Tento víkend byl posledním možným, kdy jsem mohli doladit a naladit společně své hlasy, protože v termínu 16. a 17.ledna opět zamíříme do plzeňského ExAviku za Pavlem Bromem, abychom dotočili nové CD. O výsledku našeho konání se zde brzy dozvíte a zcela určitě i doslechnete.
Jinak v galerii naleznete aktuální fotky z posledního vystoupení ve Velmi Jemném Klubu Limonádový Joe.
The Shower - Oldies Revival Band | 50s & 60s Rock'n'roll | Koncerty | Kontakt | Email